Bedrijfsprofiel
Meer dan 65 jaar verpakkingsspecialist!
Handelsonderneming Beelen BV is in 1953 opgericht door Jan Beelen. Betrouwbaarheid en klantgerichtheid zijn de twee sleutelwoorden die Jan hoog in het vaandel had staan. Twee generaties later is daarin niets veranderd. In het familiebedrijf Beelen draait nog altijd alles om betrouwbaarheid en klantgerichtheid.
beelen_kantoor
Het assortiment is daarentegen wel veranderd. In 1953 begon Beelen met een beperkt assortiment van verpakkingsmaterialen voor de bloembollensector, inmiddels omvat ons assortiment een zeer gevarieerd aanbod van verpakkingsmaterialen voor iedere sector. Dankzij jarenlange ervaring weet Beelen als geen ander wat klanten verwachten van een verpakkingsspecialist.

U kunt ons vinden aan de Heereweg 5B in Lisse, waar wij 15.000 m2 opslag voor circa 20.000 palletplaatsen tot onze beschikking hebben. Vanuit het magazijn kunnen wij vaak binnen één werkdag aan u leveren met één van onze vier vrachtwagens. Bovendien kunnen wij uw verpakkingen op voorraad zetten en leveren op afroep. Mede dankzij onze snelle en uitgebreide logistieke dienstverlening zijn wij in de regio een sterke leverancier van verpakkingen. Uiteraard kan ook buiten de regio snel geleverd worden met behulp van goede transporteurs.

Onze producenten in Nederland, België en Duitsland zijn specialisten die ons in staat stellen een uitgebreid assortiment standaardartikelen aan te bieden. Dit assortiment kan worden aangevuld met speciaal voor u ontwikkelde verpakkingen, die worden vervaardigd volgens uw wensen op het gebied van formaat, kwaliteit, bedrukking en uitvoering.

Beelen is sinds juni 2018 BRC gecertificeerd voor opslag en transport. BRC is een toonaangevende internationale standaard en stelt een raamwerk aan hygiëne- en productveiligheidseisen voor de opslag en transport van verpakkingsmaterialen. Om het certificaat te kunnen behalen heeft Beelen een uitgebreid kwaliteits- en productveiligheidssysteem opgezet dat jaarlijks wordt geauditeerd. Met dit certificaat tonen wij, als leverancier van verpakkingsmaterialen, aan een betrouwbare partner te zijn voor bedrijven in de voedingsmiddelen en de farmaceutische industrie.

Voor meer informatie staan de mensen van Beelen voor u klaar!