Bedrijfsprofiel
Handelsonderneming Beelen b.v. is in 1953 opgericht door Jan Beelen. Twee generaties later en na een aantal verhuizingen binnen Lisse zijn wij nu gevestigd aan de Heereweg 5B te Lisse, waar wij 14.000 m2 opslag voor circa 20.000 palletplaatsen tot onze beschikking hebben. In 1953 zijn wij begonnen met een beperkt assortiment verpakkingsmaterialen voor de bloembollen sector maar inmiddels omvat ons assortiment een zeer gevarieerd aanbod van algemene verpakkingsmaterialen voor iedere sector.
beelen_kantoor
Ons moderne magazijn is beveiligd, verwarmd en voorzien van een sprinklerinstallatie voor een veilige en verantwoorde opslag van uw en onze voorraad verpakkingsmaterialen. Geavanceerde software stelt ons in staat het voorraadniveau van de verpakkingsmaterialen in ons magazijn te bewaken. Volledig geautomatiseerd wordt gesignaleerd wanneer aanvulling van voorraad noodzakelijk is. Vanuit ons magazijn kunnen wij u vaak binnen één werkdag leveren. Wij hebben hiervoor de beschikking over drie eigen vrachtwagens. Aanvullend beschikken we over een aantal transporteurs die ook buiten de regio de materialen snel kunnen afleveren.

Onze producenten in Nederland, België en Duitsland zijn specialisten die ons in staat stellen een uitgebreid assortiment standaard artikelen aan te bieden. Dit assortiment kan worden aangevuld met speciaal voor u ontwikkelde verpakkingen, vervaardigd volgens uw specificaties op het gebied van formaat, kwaliteit, bedrukking en uitvoering.

Ook voor kleinere aantallen en snelle levertijden hebben wij goede partners gevonden. Graag bespreekt een van onze buitendienstmedewerkers met u de mogelijkheden om ook aan u verpakkingsmaterialen “just-in-time” te leveren. Bijgaand verstrekken wij u informatie over de artikelen die wij voor u op voorraad hebben. Voor meer informatie staan de mensen van Beelen voor u klaar!